Om os

OM OS

VORES HISTORIE

Liewood er grundlagt i 2015 af Anne Marie Lie Norvig med det formål at skabe et interiørkoncept til børn med fokus på funktionalitet, bæredygtighed, rene linjer og enkle detaljer. Flere produktkategorier er siden føjet til, men værdierne er de samme, som de altid har været.

“MÅLET MED LIEWOOD HAR FRA STARTEN VÆRET AT SKABE ET BRAND, HVOR VI GØR TINGENE ORDENTLIGT OG ÆRLIGT, OG HVOR PRODUKTERNE ER BÆREDYGTIGE, FUNKTIONELLE, ÆSTETISKE OG I HØJ KVALITET.”

Liewood er funderet på et ønske om at leve et enklere familieliv med fokus på rene og ærlige produkter. Vi har fokus på en barndom uden kemi og på en verden, hvor vi ønsker at tage ansvar for de næste generationer. Vi gør os umage og lægger hjerte og nøje overvejelse i alt, hvad vi gør - fra design til produktion og distribution. På den måde forsøger vi at tage de bedste og mest bæredygtige valg hele vejen igennem vores værdikæde. Vi arbejder eksempelvis med materialer som økologisk bomuld, bambus, genanvendt polyester, Oeko-Tex certificeret bomulds- og merino strik, silikone og naturgummi.

“RENE PRODUKTER OG HØJE SIKKERHEDSKRAV ER EN ESSENTIEL DEL AF LIEWOODS DNA SAMMEN MED EN STÆRK DESIGNPROFIL.”

Fra start har det visuelle udtryk taget afsæt i den danske designtradition med fine detaljer og en styrke, der ligger i enkelthed, nordiske nuancer og legende og genkendelige dyreansigter. 

Anne Marie har 15 års erfaring fra modebranchen inden for design, indkøb og produktion. Samtidig er selv hun mor til små børn og kender derfor alt til den moderne families udfordringer, ligesom hun stiller store krav til de produkter, der indgår i familiens hverdag. Liewoods DNA er således et resultat af Anne Maries passion for design, æstetik og troen på, at detaljen er vigtig.