Kurv

Luk

 

Ikke fra ? Skift land
  • DA | EN
  • Log in

Overtøj

Posted on august 28 2020

NYT ÅNDBART REGNTØJ

LIEWOODs nye regntøjskollektion er designet til at holde de små tørre i timevis, mens de leger udendørs. Det er let, åndbart og både vind- og vandtæt. Det nye behagelige regntøj bliver en favorit på de blæsende og regnvåde dage, der kommer her til efteråret.

SHOP NU

FREMSTILLET AF GENANVENDTE PLASTFLASKER

LIEWOOD regntøj er lavet af genanvendt polyester. For hver meter stof er der genbrugt 24 PET plastikflasker, som spindes til garn og laves til stof. 

Når man genbruger PET i stedet for at bruge ny PET reduceres mængden af råolie, der bruges til at fremstille polyester. Dermed sparer vi på jordens knappe ressourcer uden at gå på kompromis med stoffets gode kvalitet.  

SHOP NU

VANDTÆT

Alt regntøjet er vandtæt og kan klare vandsøjletryk på min. 8000 mm. Det betyder, at det holder tæt i styrtende regnvejr i en kort periode og moderat regnvejr hele dagen. Regntøjet er nemt at bevæge sig i, så børnene kan lege hele dagen og forblive tørre. 

SHOP NU

VINDTÆT

Regntøjet er blødt og rart at have på, samtidig med det er praktisk og vindtæt. Jakken kan også bruges som en vindjakke eller skaljakke.

SHOP NU

TAPEDE SØMME

Alt LIEWOOD regntøj er produceret med tapede sømme for at sikre maximal vandtæthed, så intet vand kan trænge igennem sømmene.

SHOP NU

"HOS LIEWOOD, OPFORDRER VI DIG ALTID TIL AT GIVE DINE BRUGTE BEKLÆDNINGSGENSTANDE VIDERE, NÅR TØJET ER BLEVET FOR SMÅT. PÅ DEN MÅDE KAN VI SAMMEN HJÆLPE HINANDEN TIL FORTSAT GENANVENDING."

Få besked om alle nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg bekræfter, at jeg er min. 16 år og jeg giver mit samtykke til at Liewood anvender min data til at sende personlig marketing materiale i overensstemmelse med persondatapolitikken.

You are visiting Liewood.dk – our Danish site.
Do you want to go to the international site Liewood.com instead?

  

Skift leveringsland