Kurv

Luk

 

Ikke fra ? Skift land
  • DA | EN
  • Log in

Sammen planter vi træer

Posted on november 24 2019

2019-11-29

SAMMEN PLANTER VI TRÆER

Liewood deltager ikke i Black Friday. Vi ønsker i stedet at bruge vores kræfter og ressourcer på at bidrage positivt til et projekt, som ligger vores hjerte nært. Derfor planter Liewood træer i Zambia, Afrika i samarbejde med Global Climate Institute. I træplantningsprojektet fokuserer vi både på reetablering af skovområder og på socialøkonomisk udvikling blandt de lokale farmere.

Liewood er bygget på et grønt fundament, og alle vores produkter skabes ud fra en bæredygtig tankegang, hvor vi ønsker at beskytte familiens yngste medlemmer og vores planet på samme tid. Vi ønsker at tage ansvar og bidrage til grønne udviklingsprojekter, så vores næste generationer kan leve et liv fri for kemi - omgivet af ren luft, grønne træer og naturligt, sundt legetøj og tilbehør. Vi er derfor glade for at være en del af et projekt, hvor vi ved at plante træer og reetablere skovområder kan hjælpe med at reducere CO2-niveauet og bidrage til den grønne udvikling.

Vi ønsker at plante træerne sammen med vores kunder og på den måde dele det grønne budskab med flest muligt. Når du køber et produkt med et træ-ikon, er du med til at plante et træ. Vi sender et certifikat til dig, som indeholder et særligt træ-id, da det netop er dig, der igangsætter plantningen af et helt specifikt træ. På den måde bidrager du til en grønnere fremtid.

PROJEKTBESKRIVELSE

Zambia er et af verdens fattigste lande og har samtidig en af de højeste rater af skovrydning. Projektet har til formål at genskabe et skovområde gennem et tæt samarbejde med lokale farmere, som introduceres for bioenergi og honningproduktion. Projektet støtter lokale landbrug og farmere i at gendanne og udvide skovområderne, som hastigt forsvinder i hele regionen.

De lokale landmænd høster fordele som højere indkomst, efteruddannelse og differentiering af jobs, ligesom projektet skaber forbindelse mellem landmænd og private virksomheder. Derudover arbejdes der målrettet på at skabe lokalt ejerskab af jordarealer, så fremtidsperspektiverne sikres for både bæredygtighed, reetablering og indkomst. Samarbejdet med Global Climate Institute sikrer, at projektet er transparent, stabilt og sikkert, og at alle træer plantes som aftalt – som vores samarbejdspartner hjælper de os med at facilitere projektet.

PROJEKTETS MÅLSÆTNING

  • Reetablere oprindeligt Miombo wood lots på landbrugsområder
  • Promovere bæredygtig udvikling
  • Udvikle bæredygtigt skovbrug
  • Skabe økonomisk udvikling
  • Jordbundsbeskyttelse
  • Forøgelse af skovområder

CO2 GEVINSTEN

I Copperbelt provinsen kan den totale above-ground biomasse i Miombo woodlands binde et gennemsnit på 145.4 tons CO2 per hektar, baseret på en periode over 20 år.

Læs mere om projektet hos globalclimateinstitute.com og WeForest.com 

RELATED PRODUCTS

Få besked om alle nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag nyheder og personlige fordele inden for vores sortiment. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

You are visiting Liewood.dk – our Danish site.
Do you want to go to the international site Liewood.com instead?

  

Skift leveringsland