BAGETID

JUL I BAGERIET

BAGETID

JUL I BAGERIET

Hvad enten I er til pandekager, minikager eller muffins, så kan alle vore silikoneforme genbruges og føjer lidt dyreformet liv til hyggestunden. Giv gerne et spiseforklæde og et par dyreskåle med for at følge bagedagen sikkert til dørs.

KARINA PANDEKAGEFORM

Dino golden caramel/multi mix

179 KR

JERRY KAGEKOP 12-PAK

Multi mix

129 KR

AMORY KAGEFORM

Dino peppermint

149 KR

JUDE UNDERLAG

Holiday/sandy mix

159 KR

VICTORIANSK BAMSE KAGE 

INGREDIENSER 

170 g. usaltet smør (tempereret)
165 g. kagemel
3 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
175 g. sukker
3 æg (tempererede)
2 spsk. sødmælk (tempereret)
300 g. jordbær
50 g. sukker
1 stang vanilje
Saft af ½ citron
250 ml. piskefløde
Flormelis

SÅDAN GØR DU 

Forvarm ovnen på 180 grader. Bland mel, bagepulver og salt i en skål. Pisk smør og sukker med en håndmixer eller i en røremaskine indtil det er hvidt og luftigt. Tilsæt forsigtigt ét æg ad gangen under konstant omrøring for at undgå at det skiller. Tilsæt mælk. Bland mel og smørblandingen sammen uden at røre for meget. Fordel dejen i 2 forme og bag ved 180 grader i ca. 20 minmutter Imens laves syltetøjet. Skær toppene af jordbær og halver dem. Put dem i en gryde med citronsaft og sukker. Skrab vaniljekorn ud og put både korn og vanilje stang i gryden. Bring alt til kogning og lad det koge i ca. 5 min. til det ligner en lækker marmelade. Hæld det op i en skål og stil på køl til senere brug. Kagerne tages ud af ovnen og når de er kolde, vendes de forsigtigt ud på en bagerist. Mens de køler helt ned laves det sidste forberedelse. Pisk fløden til en semi fast skum med spidse toppe, så kan kagen samles. Tag en bamsebund og læg den på et serveringsfad. Smør dernæst jordbærsyltetøj på bunden og efterfølgende flødeskum. Læg nu den anden bund oven på – tryk let og drys med flormelis. Klar til servering

AMORY KAGEFORM

Mr bear golden caramel

149 KR

MERLE SPISEFORKLÆDE

Superhero/dune mix

179 KR

EDDIE SKÅLE 3-PAK

Sandy khaki multi mix

199 KR

IGGY SKÅLE I SILIKONE 4-PAK

Golden caramel/blue multi mix

279 KR

HALFWAY HEALTHY BANANA MUFFINS

INGREDIENSER 

125 g. fuldkornshvedemel 125 g. kagemel 125 g. mandelmel 2 tsk. hørfrø 150 g. ahornsirup 2 tsk. bagepulver 2 håndfulde abrikoser i tern 1/4 tsk. natron 1/4 tsk. salt 200 g. bananpuré (eller græskar eller revne æbler) 1 æg – let pisket 100 g. kærnemælk eller kefir

SÅDAN GØR DU 

Bland de tørre ingredienser i en skål. Pisk banan, æg, abrikoser, ahornsirup og kærnemælk sammen. Rør mel og pureen sammen og hæld dejen i formene. Bag ved 180 grader i 20-30 minutter. Tjek om dine muffins er gennembagte ved at stikke en tynd strikkepind i kagen. Hvis dejen ikke hænger ved, er de gennembagte. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af på en rist. Servér.

JERRY KAGEKOP 12-PAK

Rose multi mix

129 KR

MALENE SILIKONESKÅL 4-PAK

Apple red/tuscany rose multi mix

209 KR

MERLE SPISEFORKLÆDE

Doll/sandy mix

179 KR

EDDIE SKÅLE 3-PAK

Apple red/rose multi mix

199 KR