Kurv

Luk

 

Ikke fra ? Skift land
  • DA | EN
  • Log in

OM OS

VORES HISTORIE

Liewood er grundlagt i 2015 af Anne Marie Lie Norvig med det formül at skabe et interiørkoncept til børn med fokus pü funktionalitet, bÌredygtighed, rene linjer og enkle detaljer. Flere produktkategorier er siden føjet til, men vÌrdierne er de samme, som de altid har vÌret.

“MÅLET MED LIEWOOD HAR FRA STARTEN VÆRET AT SKABE ET BRAND, HVOR VI GØR TINGENE ORDENTLIGT OG ÆRLIGT, OG HVOR PRODUKTERNE ER BÆREDYGTIGE, FUNKTIONELLE, ÆSTETISKE OG I HØJ KVALITET.”

Liewood er funderet pü et ønske om at leve et enklere familieliv med fokus pü rene og Ìrlige produkter. Vi har fokus pü en barndom uden kemi og pü en verden, hvor vi ønsker at tage ansvar for de nÌste generationer. Vi gør os umage og lÌgger hjerte og nøje overvejelse i alt, hvad vi gør - fra design til produktion og distribution. Pü den müde forsøger vi at tage de bedste og mest bÌredygtige valg hele vejen igennem vores vÌrdikÌde. Vi arbejder eksempelvis med materialer som økologisk bomuld, bambus, genanvendt polyester, Oeko-Tex certificeret bomulds- og merino strik, silikone og naturgummi.

“RENE PRODUKTER OG HØJE SIKKERHEDSKRAV ER EN ESSENTIEL DEL AF LIEWOODS DNA SAMMEN MED EN STÆRK DESIGNPROFIL.”

Fra start har det visuelle udtryk taget afsÌt i den danske designtradition med fine detaljer og en styrke, der ligger i enkelthed, nordiske nuancer og legende og genkendelige dyreansigter. 

Anne Marie har 15 ürs erfaring fra modebranchen inden for design, indkøb og produktion. Samtidig er selv hun mor til smü børn og kender derfor alt til den moderne families udfordringer, ligesom hun stiller store krav til de produkter, der indgür i familiens hverdag. Liewoods DNA er süledes et resultat af Anne Maries passion for design, Ìstetik og troen pü, at detaljen er vigtig. 

FĂĽ besked om alle nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag nyheder og personlige fordele inden for vores sortiment. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

You are visiting Liewood.dk – our Danish site.
Do you want to go to the international site Liewood.com instead?

  

Skift leveringsland