Kurv

Luk

 

Ikke fra ? Skift land

Grundet stort antal ordrer, kan der forekomme forsinkelser

  • DA | EN
  • Log in

NYT ÅNDBART REGNTØJ

LIEWOODs nye regntøjskollektion er designet til at holde de smü tørre i timevis, mens de leger udendørs. Det er let, ündbart og büde vind- og vandtÌt. Det nye behagelige regntøj bliver en favorit pü de blÌsende og regnvüde dage, der kommer her til efterüret.

SHOP NU

FREMSTILLET AF GENANVENDTE PLASTFLASKER

LIEWOOD regntøj er lavet af genanvendt polyester. For hver meter stof er der genbrugt 24 PET plastikflasker, som spindes til garn og laves til stof. 

Nür man genbruger PET i stedet for at bruge ny PET reduceres mÌngden af rüolie, der bruges til at fremstille polyester. Dermed sparer vi pü jordens knappe ressourcer uden at gü pü kompromis med stoffets gode kvalitet.  

SHOP NU

VANDTÆT

Alt regntøjet er vandtÌt og kan klare vandsøjletryk pü min. 8000 mm. Det betyder, at det holder tÌt i styrtende regnvejr i en kort periode og moderat regnvejr hele dagen. Regntøjet er nemt at bevÌge sig i, sü børnene kan lege hele dagen og forblive tørre. 

SHOP NU

VINDTÆT

Regntøjet er blødt og rart at have pü, samtidig med det er praktisk og vindtÌt. Jakken kan ogsü bruges som en vindjakke eller skaljakke.

SHOP NU

TAPEDE SØMME

Alt LIEWOOD regntøj er produceret med tapede sømme for at sikre maximal vandtÌthed, sü intet vand kan trÌnge igennem sømmene.

SHOP NU

"HOS LIEWOOD, OPFORDRER VI DIG ALTID TIL AT GIVE DINE BRUGTE BEKLÆDNINGSGENSTANDE VIDERE, NÅR TØJET ER BLEVET FOR SMÅT. PÅ DEN MÅDE KAN VI SAMMEN HJÆLPE HINANDEN TIL FORTSAT GENANVENDING."

FĂĽ besked om alle nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag nyheder og personlige fordele inden for vores sortiment. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

You are visiting Liewood.dk – our Danish site.
Do you want to go to the international site Liewood.com instead?

  

Skift leveringsland