LIEWOOD A/S er en danskejet virksomhed, som designer og producerer accessories og interiør i nordisk stil til babyer og små børn. Vi skaber produkter i bl.a. økologisk bomuld, genanvendt polyester og silikone.

LIEWOOD har en stærk designprofil, hvor den nordiske designtradition og kravet om kvalitet er bærende.

LIEWOOD blev grundlagt i 2015 af Anne Marie Lie Nielsen med det formål at skabe et interiørkoncept til børn med fokus på funktionalitet, rene linjer og enkle detaljer. Anne Marie har 15 års erfaring fra modebranchen inden for design, indkøb og produktion. LIEWOODs DNA er et resultat af Anne Maries passion for design, æstetik og troen på, at detaljen er vigtig. Som småbørnsmor kender hun alt til den moderne families udfordringer, ligesom hun selv stiller store krav til de produkter, der indgår i familiens hverdag.

LIEWOOD er funderet på et ønske om at leve et enklere familieliv med fokus på kvalitetsprodukter, der holder i mange år - fordi vi ønsker at tage ansvar for de næste generationer. Vi gør os umage og lægger hjerte og nøje overvejelse i alt, hvad vi gør - fra design til produktion og distribution.