PRAKTIKANT TIL E-COMMERCE

LIEWOOD SØGER EN PRAKTIKANT TIL E-COMMERCE 

Vil du have et indblik i, hvordan en hverdag ser ud i en moderne designvirksomhed i vækst og samtidig få masser af praktisk erfaring ind under huden?

Liewood søger nu en praktikant til vores kontor i København. Liewood er en danskejet virksomhed, som designer og producerer accessories og interiør i nordisk stil til babyer og små børn.

Du vil komme til at arbejde med e-commerce på både strategisk og praktisk niveau. Du vil få en bred berøringsflade i Liewoods digitale univers, og du vil være med til at planlægge og strukturere dit eget specifikke forløb. Vi har mange spændende projekter i vores pipeline, og der er et stort læringspotentiale.

Faste opgaver:

  • Daglig drift af vores webshop
  • Deltagelse og styring af mindre webprojekter
  • Undersøgelse og analyse af performance data

Din profil:

  • Du har et bredt, digitalt kendskab
  • Du har en forståelse og interesse for online brugeradfærd
  • Du er en kommunikativ superstar
  • Du har analytisk sans
  • Du er nysgerrig, arbejdsom og entusiastisk
  • Du vægter tværfagligt samarbejde højt og kan samtidig lide at fordybe dig i egne opgaver

Der vil være en del content arbejde, så det er afgørende, at du har et højt, skriftligt niveau på dansk og engelsk.

Vi er meget ambitiøse og stiller høje krav. Vi er dog også ambitiøse på dine vegne og tilbyder masser af læring og praktisk erfaring.

Praktikopholdet er ulønnet og skal vare minimum 2 måneder og meget gerne længere tid. Praktikopholdet er som udgangspunkt fuldtid, men med mulighed for fleksibilitet i forhold til eventuelle skoleopgaver eller eksamen.

SÅDAN ANSØGER DU

Send din ansøgning og CV med billede hurtigst muligt til vores E-commerce Manager, Anders Dyring på ad@liewood.com. Husk at oplyse hvornår du ønsker, at dit praktikforløb skal begynde, og hvor længe du ønsker at være hos os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

OM liewood

I LIEWOOD skaber vi æstetiske og bæredygtige produkter til den moderne familie. Vores univers er unikt, rent og simpelt og vi er passionerede omkring at bringe inspiration, funktion og innovation ind i moderne familiers hverdag. Vi er drevet af en stærk vision om, at være det stærkeste børne brand i Europa, hvor æstetik og kvalitet går hånd i hånd med økologi, bæredygtighed og design der holder i generationer.