Kære Kunde,

Du har 30 dage til at returnere dine varer til os, fra den dato du har modtaget den.

Vær opmærksom på at for varer sendt fra vores internationale lager tilbyder LIEWOOD ikke fri retur. Hvis du ønsker en returlabel, bedes du kontakte kundeservice@liewood.dk. Vær opmærksom på, at vi tager 50 kr. for at udstede en returlabel til dig. Prisen trækkes fra det samlede refusionsbeløb.

Sådan returnerer du dine varer:

  1. Pak omhyggeligt alle de varer, du ønsker at returnere. Returnér venligst dine varer i original, ubrugt stand og i den originale emballage. Sørg for at returnere til vores lager i Polen.
  2. Udfyld returformularen og inkludér den i pakken. Sørg venligst for at skrive dit fulde navn og ordrenummer. Hvis du ikke har en returformular, bedes du at download den her.
  3. Send din returpakke til vores lager og husk at bede om en kvittering samt tracking nummer på forsendelsen. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen (ikke pakkeshop)

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind for at forhindre skader under transport. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du er ansvarlig for at pakken kommer frem til vores lager. Vi anbefaler, at du benytter den originale emballage. Hvis returnerede produkter ikke er i oprindelig stand eller blevet brugt på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer, kan det medføre en værdiforringelse af varerne og vi forbeholder os retten til at tilbageholde et passende beløb.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder fx for meget store ordre. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 500 kr.


Send venligst din returnering til følgende adresse:
Logwin Poland Sp. z o.o.
Ul. Wrocławska 36
building A, office next to the gate 27
55-020 Wojkowice
Poland

Tilbagebetaling

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig ved køb af din ordre, herunder leveringsomkostningerne (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den

Ombytning

Hvis du ønsker at bytte en vare til en anden størrelse, farve eller style, bedes du venligst gøre dette ved at placere en ny ordre på vores webshop. Varen som du ikke ønsker at beholde, bedes du sende retur til vores lager. Følg de samme trin som ovenfor.

Reklamation

Når du handler hos os og du har modtaget et defekt produkt, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis varen er købt på vores hjemmeside bedes du indsende din reklamation her

Hvis varen er købt hos en forhandler skal forhandleren behandle din reklamation.