introducerer

SOLFERIE SHOP

For at kunne udforske de gyldne dage under ferien, skal man være klædt på til anledningen. Vores SS/23 kollektion byder på åndbare sommer-essentials i økologiske materialer og tidløse styles inden for tøj, tilbehør og fodtøj. Alt sammen skabt til at imødekomme alle de behov, som en varm solferie måtte byde på.

BADETØJ

KLAR TIL BØLGEN BLÅ

Gør klar til plaskende stunder i sødt og sejt badetøj med vores nye kollektion af tidløse styles til at matche alle personlighederne blandt de nye og erfarne svømmere.

SHOP ALT BADETØJ

BADETØJ

SOLBRILLER

SOLSIKRE SHADES

Gør solferien mere cool end nogensinde med vores nye, ultralette solbriller. Fremstillet af fleksibelt, genanvendt polykarbonat og UV-sikkert glas, fås de i forskellige farver og finish samt to størrelser at vælge imellem.

SHOP SOLBRILLER

SOLBRILLER

SKO

SANDALER DER STØTTER

Klæd små fødder på til varme dage fulde af udendørsleg. Opdag vores udvalg af bestsellers og nye sandaler, alle skabt ergonomisk støtte, tidløs æstetik og kompromisløs komfort til de lange, aktive dage.

SHOP ALLE SANDALER

SANDALER

SOLHATTE

ET SKJOLD MOD SOLSTRÅLER

At mærke friheden i at lege under solens stråler, hvor man glemmer både tid og sted. Vores store udvalg af åndbare solhatte tilbyder UV-beskyttelse samt et bredt udvalg af farver og funktioner til at matche forskellige aldre og personligheder.

SHOP ALLE SOLHATTE

SOLHATTE

UDFORSK MERE TIL REJSEN