TIDLØSE TRADITIONER

ANASTASIA OG FAMILIEN

I anledning af julen ønsker vi at belyse og fejre de mange forskellige traditioner og personlige historier i nutidige familier.

I denne artikel kan du møde Anastasia, hendes mand og tre drenge, Jacob og Bille på 3 år og lille Mio på 6 måneder.
Læs interviewet og scroll ned for at lade dig inspirere af drengenes ønskeliste.

HVAD BETYDER JULETIDEN FOR DIG?

"Jeg elsker, elsker, elsker jul. Mest fordi vores kalender er fyldt med familie-aktiviteter: vi bager småkager, går til julefester, spiser middage sammen og fejrer fødselsdage. Juleaften markerer begyndelsen på mange dage, der skal tilbringes sammen med vores familie i et sommerhus et sted. Det er ét stort kaos, men samtidig også det bedste i hele verden."


HVOR OG HVORDAN FEJREDE DU JUL SOM BARN?

"Jeg har altid skiftet mellem at fejre den med min mor eller min far, så de fleste år har set forskellige ud fra hinanden - men på en god måde.

Jeg er desuden enebarn, så det har betydet meget for mig at give mine børn en juletid med søskende, fætre og kusiner, onkler, bedsteforældre og
så videre. Dette var mit eget største ønske som barn."

VAR DER NOGLE TRADITIONER, SOM DU HAR ØNSKET AT BLIVE FRI FOR?

"I vores familie har vi besluttet, at gaverne aldrig skal være hovedattraktionen juleaften. De får
nogle gaver af deres bedsteforældre, men vi har gjort en stor indsats for at begrænse mængden af fysiske gaver og i stedet lære dem, at julen handler om at være sammen."

HVILKE TRADITIONER ER JERES
BØRNS YNDLINGS?

"De ældste på tre et halvt er lige det yngste til at vide, hvad traditioner er, så jeg tror ikke, at de har en favorit endnu. Men at danse om juletræet pyntet med lys sammen med hele familien, imens vi alle synger, tror jeg bliver rigtig sjovt for dem i år."

INSPIRATION

Kollektionens navn

Produktnavn

30 kr

Produktnavn

30 kr

Produktnavn

30 kr

Produktnavn

30 kr

Produktnavn

30 kr

Produktnavn

30 kr

Produktnavn

30 kr

Produktnavn

30 kr

GAVE GUIDE

MERE INSPIRATION

Glæden ved at give kan være hyggelig, men udfordrende. Find inspiration i vores særligt sammensatte gave-guides - til alle aldre og personligheder.