SÆRLIGT UDVALG

BACK TO SCHOOL

Beklædning

KLARGØR GARDEROBEN

Gør de små klar til leg med stilfulde musthaves, der skaber et behageligt udgangspunkt for bevægelse og læring. Se vores udvalg af blødt og åndbart tøj, slidstærkt fodtøj og vejrbestandigt overtøj til lange dage inde og ude.

GUIDE

PAK TASKEN

Planlæg og pak tasken med alt, hvad dit barn har brug for til sjove og lærerige dage på farten. Bliv inspireret af vores udvalg af musthaves – fra praktiske madkasser til et ekstra sæt blødt tøj.

Interiør

INDRET BØRNEVÆRELSET

Nye faser i livet kræver interiør, der matcher. Frisk børneværelset op med møbler og tilbehør, der inspirerer og motiverer til vækst og udvikling af små, friske sind.

MØD LIEWOOD-FAMILIEN

Bliv inspireret af nogle af vore egne og deres børn, når de deler deres tanker om at tage hul på spændende nye kapitler, og hvordan man forbereder sig.

LINE OG HENDES FAMILIE LINE OG HENDES FAMILIE

Hos Line, som er vores People and Culture Manager, og som er mor til Vera på 3 og Victor på 7, tales der denne sommer meget om, hvad det betyder at blive større og ældre. Deres absolutte favoritter til skole- og børnehavestart er pålidelige rygsække, en sej madkasse og overtøj, der passer til lange dage i det fri.

JAKOB OG HANS FAMILIE JAKOB OG HANS FAMILIE

Jakob er Head of Category Management, og i hans familie taler man meget med døtrene Emily, 6, og Josephine om forandringer og forventninger, og om hvordan man forbereder sig på at skabe de bedste forudsætninger for nye og positive oplevelser. Og for Emily er skolestart lig med sjove madkasser og en sej vandflaske.

ANDREA OG HENDES FAMILIE ANDREA OG HENDES FAMILIE

For Andrea, Head Designer af Sko og Accessories, og hendes børn Sienna, 6 og Leon, 3, går komfort og æstetik hånd i hånd for både store og små. Nye, fine silhuetter I favorit-farverne er blevet nøje udvalgt til første skoledag. Og på børneværelserne, er der blevet tilføjet nye opbevaringsløsninger samt lavet et kreativt hjørne til fordybelse.

Udvalget