Fragt og Levering i Danmark

Alle vores ordrer blive leveret fra vores lager i polen. Vær venligst opmærksom på, at din ordre vil blive afsendt med DPD fra vores lager, men at PostNord vil stå for den endelige levering. 

LIEWOOD tilbyder fri fragt til pakkeshop eller erhvervsadresse på alle ordrer over 450 DKK med levering til Danmark. Ordrer under 450 DKK sendes med fragtpriser fra 50 DKK.

Hvis ikke du ønsker at kvittere på chaufførens scanner, kan du kan godkende en "deposit okay" (fuldmagt) og få pakken leveret foran din dør i stedet. "Deposit okay" skal laves online. Du finder den her. 

Land Forsendelsesmetode  Forsendelsesomkostninger (DKK) Gratis forsendelse fra (DKK)
Danmark DPD (5-7 business days) 35 450 Levering & Annullering af ordrer
Når ordren er placeret, sender LIEWOOD dig en ordrebekræftelse, efterfulgt af en sporings-e-mail, når pakken er blevet sendt. Vi kan ikke omstille pakker eller ændre indholdet af dine ordrer, når de er blevet sendt, så sørg venligst for, at dine leveringsoplysninger, personlige oplysninger og valgte varer er korrekte ved kassen. Vær opmærksom på at vælge, om du vil modtage din ordre direkte til dit hus eller via et lokalt afhentningssted. Bemærk, at for nogle lande/områder er det ikke muligt at få din pakke leveret til et afhentningssted.

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte kundeservice@liewood.dk