Kære kunde, 

Vi leverer med GLS i Danmark og tilbyder fri fragt på alle ordrer over 400 DKK.

Vi gør opmærksom på, at den nuværende situation kan skabe fragtforsinkelser - men vi bestræber os på at levere inden for 3-4 hverdage.

Hvis ikke du ønsker at kvittere på chaufførens scanner, kan du udstede en midlertidig fuldmagt og få pakken leveret foran din dør i stedet. Fuldmagten skal printes og hænges synligt for GLS' chauffør. Du finder den her. Hvis ikke du har mulighed for at printe, kan du lave en digital engangsfuldmagt her.

Skulle der komme ændringer i forhold til levering, vil vi opdatere informationen her på siden og kontakte dig, hvis du bliver berørt af ændringerne.
Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål. Skriv til webshop@liewood.com // eller ring på tlf. 31 41 36 10

 

FRAGT OG LEVERING I DANMARK
Liewood tilbyder fri fragt på alle ordrer over 400,- DKK med levering til Danmark
Ordrer under 400,- DKK sendes med fragtpriser fra 39,- DKK.

Alle danske ordrer afsendes med GLS fra vores lager i Danmark. Du vil modtage en e-mail med forsendelsesoplysninger, når din pakke er på vej.

Levering
Vi gør opmærksom på, at det kan tage 2-3 hverdage, inden din ordre afsendes fra vores lager. Efter afsendelsen sendes din ordre med GLS, hvilket kan tage 1-2 hverdage.

Liewood A/S kan ikke drages til ansvar for forsinkelse under levering. Ansvaret ligger hos GLS.

OBS. Hvis din ordre er leveret til en pakkeshop, skal du huske at afhente den, inden den sendes retur. Omkostninger forbundet med returforsendelse betales af dig og dækkes ikke af Liewood A/S.

Annullering af ordrer før afsendelse
Det er desværre kun muligt at annullere din ordre, hvis den endnu ikke er pakket og afsendt fra vores lager. Hvis du ønsker at annullere en ordre, skal du venligst kontakte os hurtigst muligt pr. e-mail eller telefon: 

Mandag til fredag fra 8-15 
Tlf. 31 41 36 10
Mail webshop@liewood.com