Vores kollektion af overtøj præsenterer et bredt udvalg af slidstærke og innovative styles, der passer til alle faser typer af omgivelser af de kolde måneder og alle.

SKITØJ

VIND- OG VANDTÆT
Størstedelen af vores overtøj er belagt med vandtæt og smudsafvisende BIONIC FINISH® ECO – en certificeret økologisk, meget holdbar tekstilfinish, der sikrer, at dit barn ikke bliver våd af at lege i sneen.

DETALJER OM SNETÆT TØJ
Vores snetætte modeller er designet til skiløb og eventyr i sneen. De har vandtætte lynlåse, snefang og en lille lomme til skipas. Elastik midt bagpå, justerbar benåbning og indvendige seler gør dem perfekte til skiløb.

TEKNISK ISOLERING
Det kraftige overtøj i vores sortiment består af dun, fjer, genanvendt polyester og THERMOLITE® EcoMade Insulation-polstring, der imødekommer forskellige præferencer og vejrtyper.

SHOP NU

DYNEJAKKER

VIND- OG VANDTÆT
Størstedelen af vores overtøj er belagt med vandtæt og smudsafvisende BIONIC FINISH® ECO – en certificeret økologisk, meget holdbar tekstilfinish, der sikrer, at dit barn føler sig tør under overtøjet.

FØRSTEKLASSES MATERIALER
Udvalget er designet til at holde og give komfort og omfatter struktureret udvendigt materiale, der er fremstillet af førsteklasses genanvendt polyester og genanvendt ripstopnylon med ekstra lang holdbarhed og en slidstyrke på 50,000 gnidninger.

TEKNISK ISOLERING
Det kraftige overtøj i vores sortiment består af dun, fjer, genanvendt polyester og THERMOLITE® EcoMade Insulation-polstring, der passer til forskellige vejrtyper og beskytter mod lave temperaturer.

SHOP NU

pile & fleece

OVERGANGSSÆSON
Vores luv- og fleecemodeller er varme, og alligevel åndbare, og nogle af dine bedste venner, når vejret skifter. Den lette vattering gør dem perfekte, når der er brug for et ekstra lag, og de er nemme at bære alene eller under regntøj.

SLIDSTÆRKE
Selvom de er bløde og lette, gør de slidstærke kvaliteter, at de kan holde til at blive brugt. De ekstra tekniske detaljer og teksturerede kvaliteter gør de forskellige styles perfekte til aktive udendørsaktiviteter.

GENANVENDTE MATERIALER
De er fremstillet af genanvendt polyester og blandede materialer med hurtigtørrende egenskaber og fremragende åndbarhed, hvilket gør dem til den perfekte beklædning til mange forskellige aktiviteter.

SHOP NU

THERMO

OVERGANGSSÆSON
Kombinationen af vandtætte, isolerende og åndbare materialer gør termotøjet velegnet til skiftende vejr. Alsidige yderlag, der kan bruges enten som sæt eller hver for sig, gør det nemt at tilpasse påklædningen til de skiftende årstider og vejret.

GENANVENDTE MATERIALER
Fremstillet af omhyggeligt udvalgte materialer som genanvendt polyester og genanvendt nylon med henblik på en mere gennemtænkt produktion og med tanke på holdbare og hurtigttørrende egenskaber.

TEKNISK ISOLERING
Den genanvendte polyesterpolstring er lettere end kraftigt overtøj og giver en jævnt fordelt og behagelig varmeisolering til aktive børn.

SHOP NU