Oplev vores nye kategorier og unikke styles til udendørseventyr, hverdagsbrug og pænt brug. Alle sammen designet til at sikre maksimal komfort og funktionalitet til fødder i voksealderen hele efteråret og vinteren.

VINTERSTØVLER

VEJRBESTANDIGE
Et alsidigt udvalg med vandtætte, statiske 3H-membraner, blødt for af genanvendte materialer og varme, polstrede overdele, der holder små fødder tørre og varme i barskt vejr.

BEHAGELIGE OG STØTTENDE

Skræddersyede indlægssåler fremstillet af genanvendt PET med svangstøtte og polstring giver ekstra komfort og ergonomisk støtte og beskyttes af lette, specialdesignede TPR-ydersåler.

TEKNISKE EGENSKABER
Nye designs har refleksdetaljer og kraftig ydersål med varmesmeltet TPU-tåforstærkning, der gør dem ekstra slidstærke. Elastiske snørebånd med stoppere gør det nemt at justere pasformen af overdelen, så fodtøjet sidder helt perfekt.

SHOP NU

TERMOSTØVLER

VEJRBESTANDIGE
Termostøvlerne kombinerer 100 % vandtæt naturgummi med blødt bamsefor og er det perfekte match mellem varm isolering og tør beskyttelse mod koldere dage med kraftig regn.

FLEKSIBLE OG SLIDSTÆRKE
Med det formål at sikre lang levetid og en behagelig pasform til et aktivt liv, er vores termostøvler testet for bøjelighed af sålen for at kunne garantere, at de ikke revner.

SKRIDSIKRE SÅLER
Vådt vejr kan nemt gøre overflader glatte, og derfor er vores ydersåler skridsikre på våde og tørre flader, så der altid opnås et godt fodfæste under udendørsaktiviteter.

SHOP NU

GUMMISTØVLER

VANDAFVISENDE
En ægte garderobefavorit fremstillet af 100 % vandtæt naturgummi, der sikrer tørre fødder på selv de mest våde dage året rundt.

FLEKSIBLE OG SLIDSTÆRKE

Med det formål at sikre lang levetid og en behagelig pasform til et aktivt liv er vores støvler testet for bøjelighed af sålen for at kunne garantere, at de ikke revner.

SKRIDSIKRE SÅLER
Testet for skridsikkerhed på våde og tørre flader for at sikre, at dit barn står sikkert fast.

SHOP NU

LÆDERSTØVLER

NATURLIGE MATERIALER
Blødt nappa- og nubucklæder gør overdelene åndbare, mens de specialfremstillede LIEWOOD-såler i naturligt gummi giver maksimal beskyttelse og støtte til aktive fødder.

KLASSISK DESIGN
En hyldest til de tidløse klassikere, genfortolket af LIEWOOD. Vores lædersko er designet til at gøre hverdagslooket lidt ekstra specielt. De passer til ethvert outfit og udstråler samtidig en sans for raffinement og håndværk, der aldrig går af mode.

STØTTENDE OG SLIDSTÆRKE
Læder er et robust materiale, der kan modstå hverdagsbrugens slitage. Det former sig efter fødderne over tid, hvilket giver en komfortabel og behagelig pasform.

SHOP NU