LIEWOOD IKONER

Bre-sandalen

Mød Bre. En af vores mest populære og bedst sælgende styles, der er blevet et ægte LIEWOOD-ikon. Sandalerne er fremstillet af 100 % ftalatfri PVC og er nemme at rengøre og har et spænde med trykknapper, så de er nemme for børn at justere og tage af og på.

Kollektionens navn

Vi har stillet vores designere et par spørgsmål om de populære Bre sandaler og her er hvad de svarede:

Hvad havde I i tankerne, da I designede Bre?

Vi ønskede at skabe en genkendelig, klassisk silhuet og gøre den mere moderne ved at bruge nye materialer, farver og funktionelle detaljer, så som trykknaplukningen. Vi ønskede også at tilføje en særlig LIEWOOD-signatur med pandaen i bunden af sålen for at efterlade et legende aftryk, når man går i det våde sand på stranden.

Hvorfor tror I, at Bre er blevet et LIEWOOD-ikon?

Vi mener, at det er lykkedes os at skabe en tidløs unisex-form. Derudover giver den skinnende jellybean- eller iseffekt kombineret med den genkendelige LIEWOOD-farvepalet og design-DNA et friskt og moderne look, som kan være årsagen til dens popularitet. Og så er anvendeligheden selvfølgelig helt afgørende – superpraktiske på stranden til at beskytte små fødder mod sten, muslingeskaller og hvad der ellers måtte være skjult i sandet.

LIEWOOD

LIEWOOD-FODTØJSKOLLEKTION

For at nyde en aktiv barndom og føle friheden til at bevæge sig rundt uden begrænsninger stilles der krav til fodtøjet. Lige fra det magiske øjeblik, hvor de første skridt tages, til det første selvstændige eventyr, passer LIEWOOD-fodtøjskollektionen godt på små, dyrebare fødder – og giver komfort, stabilitet, støtte og et solidt fundament, uanset hvor de færdes. Alle sko, støvler, sneakers, sandaler og hjemmesko fås i et udvalg af print og farver og er fremstillet af omhyggeligt udvalgte materialer.

Alle fodtøjsprodukter fra LIEWOOD er testet og overholder EU-reglerne.