Kurv

Luk

Fri fragt på ordrer over 300 DKK til Danmark

Vi skaber rene produkter i bl.a. bambus, økologisk bomuld og genanvendt polyester - alt sammen med en bæredygtig tankegang

  • DA | EN
  • Log in

Persondatapolitik

Generelt
Denne politik for behandling af personoplysninger (herefter personoplysninger) beskriver, hvordan Liewood A/S (herefter Liewood, os, vores eller vi) indsamler oplysninger om dig.
Personoplysningerne gælder for personoplysninger, som du giver os, eller som vi indsamler via Liewoods hjemmeside, www.liewood.com (herefter website).
Med hensyn til dine personlige data er Liewood den registeransvarlige. Alle henvendelser til Liewood kan ske via kontaktoplysningerne angivet under Kontaktoplysninger.

Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilket formål, og hvad er retsgrundlaget for behandlingen af dataene?
Når du besøger vores website, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af websitet, f.eks. hvilken type browser du bruger, de søgeord du bruger på websitet, din IP-adresse, herunder din netværksplacering og oplysninger om din computer.

Formålet med dette er at optimere brugeroplevelsen og websitets funktion og udføre målrettet markedsføring herunder retargeting via Facebook og Google. Denne databehandling er nødvendig, så vi kan forbedre websitet og vise dig relevant indhold. Retsgrundlaget for behandlingen er EU's generelle databeskyttelsesforordning, artikel 6, stk. 1f.

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på eller via websitet, indsamler vi de oplysninger, du personligt giver, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, betalingsmetode, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt returnerede, leveringsønsker og oplysninger om den IP-adresse hvor dit køb foretages.

Ved behandling af ordrer og aftaler med vores agenter, forhandlere og andre samarbejdspartnere kan det i nogle tilfælde indebære behandling af personoplysninger. Disse data indsamles enten direkte fra den relevante samarbejdspartner eller via vores agenter. Dataene indeholder navn, adresse, e-mail, telefonnummer, betalingsmetode, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt returnerede, leveringsønsker og oplysninger om den IP-adresse, hvor dit køb foretages.

Formålet med dette er at give os mulighed for at levere de produkter, du har bestilt og opfylde vores aftale med dig og at administrere din ret til at returnere varer og reklamere. Vi kan også behandle oplysninger om dit køb for at overholde lovkrav - herunder bogføring og regnskab. Når et køb foretages indsamles IP-adressen for at forfølge vores interesser for at kunne forhindre svindel.
Retsgrundlaget for behandlingen er EU's generelle databeskyttelsesforordning, artikel 6, stk. 1b, 1c og 1f). Når du abonnerer på vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger om din e-mailadresse.

Formålet med dette er, at vi kan forfølge vores interesse for at kunne give dig nyhedsbrevet. Retsgrundlaget for behandlingen er EU's generelle databeskyttelsesforordning, artikel 6 (1a eller 1f).

Modtagere af personlige data
Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer og ordrenummer og specifikke leverings ønsker sendes til GLS, UPS eller en transportør, som administrerer leveringen af ​​de købte varer til dig.
Oplysninger kan overlades til eksterne partnere, som behandler oplysningerne på vores vegne. Vi bruger eksterne partnere til blandt andet at styre den tekniske drift af og forbedre vores hjemmeside, udstede nyhedsbreve og målrette markedsføring, herunder retargeting og til din vurdering af vores firma og produkter. Disse virksomheder er dataprocessorer og er under vores instruktioner, og de behandler data, som vi er datastyring for. Databehandlerne bruger muligvis ikke dataene til andre formål end opfyldelsen af ​​aftalen med os og er underlagt fortrolighed herom. Vi har indgået skriftlige dataprocessoraftaler med alle dataprocessorer, der behandler personlige data på vores vegne.
To af disse dataprocessorer, Google Analytics ejes af / Google LLC og Facebook Inc. er etableret i USA. De nødvendige garantier for overførsel af data til USA sikres gennem dataprocessorens certificering under EU-US Privacy Shield, jfr. EU's generelle databeskyttelsesforordning, artikel 45.

Google LLC's certificering er tilgængelig her.
Facebook Inc.'s certificering er tilgængelig her.

Dine rettigheder
For at skabe åbenhed med hensyn til behandlingen af ​​dine data, som den registeransvarlige, skal vi informere dig om dine rettigheder.

Ret til sletning af dine personlige oplysninger
Du kan til enhver tid anmode om at få dine personlige data hos os slettet, f.eks. hvis du trækker dit samtykke tilbage, og vi har ikke et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang at den fortsatte behandling af dine data er nødvendig, f.eks. for at vi overholder vores juridiske forpligtelser, eller at der kan etableres, udøves eller forsvares et lovkrav, er vi ikke forpligtet til at slette dine personlige data.

Ret til begrænsning af forarbejdning af dine data til opbevaring
I visse situationer har du ret til at begrænse behandlingen af ​​dine personlige data kun til opbevaring, f.eks. hvis du mener, at oplysningerne om dig er forkerte.

Ret til data overførbarhed
I visse situationer har du ret til at få de personlige data, som du personligt har givet os, returneret til dig i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse data til en anden datastyring.

Ret til indsigelse
Du har ret til på ethvert tidspunkt at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige data til direkte markedsføring, herunder profilering udført for at målrette vores direkte markedsføring.
Derudover har du ret til på ethvert tidspunkt at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personoplysninger, som vi udfører på grundlag af vores legitime interesser under hvilke oplysninger vi indsamler.

Ret til at inddrage samtykke
På ethvert tidspunkt har du ret til at tilbagekalde det samtykke, du gav os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, bedes du kontakte os via e-mail på webshop@liewood.com.

Ret til at klage
Du har til enhver tid ret til at indsende en klage over vores behandling af dine personlige data til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K. Klager kan også sendes via e-mail til dt@datatilsynet.dk eller lavet telefonisk ved at ringe til +45 33 19 32 00.

Sletning af personlige data
Med hensyn til de indsamlede data om din brug af hjemmesiden, jfr. Hvilke oplysninger indsamles, sletter vi dette, når det ikke længere er relevant for os.
Oplysninger indsamles, når du abonnerer på vores nyhedsbrev, slettes, når du har trukket dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet tilbage, medmindre der er et andet grundlag for behandling af oplysningerne.
Med hensyn til oplysninger som er indsamlet i forbindelse med de køb, du har foretaget via websitet, jf. Hvilke oplysninger indsamles, vil vi generelt slette dette efter tre år efter udgangen af ​​det kalenderår, hvor du har foretaget dit køb. Oplysninger kan imidlertid opbevares i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, f.eks. hvis det er nødvendigt, fordi der kan opstilles, udøves eller forsvares et lovkrav, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i fem år til slutningen af ​​et kalenderår for at opfylde kravene til regnskabsret.

Sikkerhed
Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod personoplysninger, der uheldigt eller ulovligt destrueres, tabt eller nedsat og mod at blive tilgængelige for uautoriserede personer eller misbrugt.
Kun medarbejdere, som har et reelt behov for at få adgang til dine personlige data for at udføre deres arbejde, får adgang til personoplysningerne.

Kontaktinformation
Liewood er dataansvarlig for personlige data, der indsamles via websitet.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne personoplysninger politik eller ønsker at udøve en eller flere af dine rettigheder beskrevet i afsnit 4, så kontakt venligst:

Liewood A/S
Strandlodsvej 42A, st.
2300 København S

Tlf: 31 32 63 11
Mail: webshop@liewood.com

Ændringer i persondatapolitikken
Denne personoplysninger politik kan ændres fra tid til anden. Du kan altid finde den seneste version af vores personoplysninger politik på vores website.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få muligheden for at vinde et bambus spisestel

Jeg bekræfter, at jeg er 16 år eller ældre, og jeg giver mit samtykke til at Liewood anvender min data til at sende personlig marketing materiale i overensstemmelse med persondatapolitikken.

You are visiting Liewood.dk – our Danish site.
Do you want to go to the international site Liewood.com instead?