Kurv

Luk

 

Ikke fra ? Skift land
  • DA | EN
  • Log in

Retur og ombytning

 

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Retur og ombytning af julegaver
Hvis du gerne vil returnere eller bytte din Liewood julegave købt på vores webshop, er du meget velkommen til at gøre det frem til 24. januar, 2021. For at returnere din gave, skal du følge vores standard returprocedure skrevet nedenfor .

Hvis du vil kontakte os angående din Liewood julegave, bedes du sende os dit ordre / fakturanummer på mail til vores kundeservice: webshop@liewood.com.

Er din Liewood julegave købt hos en af vores forhandlere, bedes du rette henvendelse direkte til forhandleren.

Sådan returnerer du dine varer:

1. Pak dine varer forsvarligt ind. Vi opfordrer til at genbruge oprindelig indpakning.

2. Udfyld retursedlen og vedlæg den returpakken. Husk at skrive dit fulde navn og ordrenummer. Du kan downloade din returseddel her.

3. Send din returpakke til vores lager og husk at bede om en kvittering samt tracking nummer på forsendelsen. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen, og anbefaler, at du benytter GLS eller PostNord.

Send returpakke til følgende adresse:

Textile Logistics
Fabriksvej 20 (Port:7-9)
7441 Bording
Denmark
Att. Liewood A/S

Hvis returnerede produkter ikke er i oprindelig stand, forbeholder vi os retten til at tilbageholde et passende beløb.


Tilbagebetaling
Når vi har modtaget din returpakke, vil vi lave en tilbagebetaling. Tilbagebetalinger sker via den benyttede betalingsmetode. Tilbagebetalingen vil ske inden for 14 dage efter modtagelse af din returpakke.

Det er ikke muligt at få refunderingen indbetalt på et andet betalingskort end dét, der blev benyttet til købet af varen – dette gælder også selvom varen er modtaget som gave.

Ombytning
Hvis du ønsker at bytte en vare til en anden størrelse, farve eller style, bedes du venligst gøre dette ved at placere en ny ordre på vores webshop. Varen, du ikke ønsker at beholde, bedes du sende retur til vores lager.


Reklamation

Hvis du har en reklamation, kan du kontakte os på webshop@liewood.com. Vedhæft gerne et billede af produktet, som har en fejl.

Få besked om alle nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag nyheder og personlige fordele inden for vores sortiment. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

You are visiting Liewood.dk – our Danish site.
Do you want to go to the international site Liewood.com instead?

  

Skift leveringsland