Kurv

Luk

 

Ikke fra ? Skift land
 • DA | EN
 • Log in

Retur og ombytning

 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Find mere information om vores COVID-19 status og Fragt og Levering her. 

 Ombytning

Hvis du ønsker at bytte en vare til en anden størrelse, farve eller style, bedes du venligst gøre dette ved at placere en ny ordre på vores webshop. Varen, du ikke ønsker at beholde, bedes du sende retur til vores lager.

Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde en købsaftale uden begrundelse indenfor 14 dage. Liewood A/S tager imod returvarer senest 14 dage efter, du har modtaget varen.

Returnering

Du kan downloade din returseddel her

Ønsker du at returnere en vare, bedes du sende den til følgende adresse:
Textile Logistics
Marsvej 7
7430 Ikast
Denmark
Att. Liewood

Returvarerne skal sendes til ovenstående adresse, som er Liewood A/S’s lager. Vi modtager ikke pakker, der sendes til pakkeshops, drop-off’s eller collection points.

Sådan returnerer du dine varer:

 1. Send dine returvarer til os senest 14 dage efter modtagelsen af din ordre.
 2. Udfyld retursedlen og send den sammen med de varer, du ønsker at returnere. Husk at skrive dit fulde navn og ordrenummer.
 3. Pak dine varer forsvarligt ind. Skader påført under transport er dit ansvar. Hvis ikke varerne modtages i original stand og emballage, kan vi lave et fradrag i refusionen svarende til varernes fald i værdi.
 4. Ved forsendelsen skal du huske at vælge erhvervslevering (ikke pakkeshop).
  Vi anbefaler, at du benytter GLS, UPS eller PostNord. Vi anbefaler ikke DAO/CoolEurope på nuværende tidspunkt.
  OBS. Vi anbefaler at du sender dine returvarer som pakke, da du her får tildelt et track and trace-nummer. Du får ikke tildelt et track and trace-nummer, hvis returvarerne sendes som brev. Bevar altid kvitteringer for forsendelsen. Bortkommende returpakker er ikke Liewood A/S’s ansvar.
 5. Omkostninger forbundet med returforsendelse betales af dig og dækkes ikke af Liewood A/S.

Refundering
I tilfælde af returnering eller reklamation, vil refunderingen blive indbetalt på det betalingskort, der oprindeligt blev benyttet til købet af varen. Hvis du har betalt med MobilePay, vil refunderingen blive indbetalt på det tilknyttede betalingskort. Refunderingen vil finde sted indenfor 14 dage efter, vi har godkendt reklamationen.

OBS. Det er ikke muligt at få refunderingen indbetalt på et andet betalingskort end dét, der blev benyttet til købet af varen – dette gælder også selvom varen er modtaget som gave.

Reklamation
Hvis du ønsker at indberette en reklamation, skal du venligst sende en e-mail til webshop@liewood.com og vedhæfte et billede af reklamationsvaren. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Få besked om alle nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag nyheder og personlige fordele inden for vores sortiment. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

You are visiting Liewood.dk – our Danish site.
Do you want to go to the international site Liewood.com instead?

  

Skift leveringsland