RETUR OG OMBYTNING

Du har 30 dage til at returnere dine varer til os, fra den dato du har modtaget den.

Vær opmærksom på at for varer sendt fra vores internationale lager tilbyder LIEWOOD ikke fri retur. Vi vil gerne tilbyde dig at købe en returlabel hos os for 50 DKK. Prisen vil blive trukket fra det samlet refunsionsbeløb.

Sådan returnerer du dine varer:

  1. Klik venligst her for at få adgang til returportalen og indtast dit 14 cifre pakkenummer (modtaget i din leveringsbekræftelse). Når du har angivet dine oplysninger, modtager du et returlabel, som du skal printe.
  2. Pak omhyggeligt alle de varer, du ønsker at returnere. Returner venligst dine varer i original, ubrugt stand i den originale emballage.
  3. Aflever pakken på et afhentningssted efter eget valg.Klik venligst her for at få adgang til returportalen og indtast dit 14 cifre pakkenummer (modtaget i din leveringsbekræftelse).

Såfremt de returnerede varer ikke modtages i original stand, kan vi foretage en fratrækning i din refusion.

Bemærk venligst, at vores returadresse er:

Logwin Poland Sp. z o.o.
Ul. Wrocławska 36
building A, office next to the gate 27
55-020 Wojkowice
Poland

Tilbagebetaling

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig ved køb af din ordre, herunder leveringsomkostningerne (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den

Ombytning

Hvis du ønsker at bytte en vare til en anden størrelse, farve eller style, bedes du venligst gøre dette ved at placere en ny ordre på vores webshop. Varen som du ikke ønsker at beholde, bedes du sende retur til vores lager. Følg de samme trin som ovenfor.

Reklamation

Når du handler hos os og du har modtaget et defekt produkt, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis varen er købt på vores hjemmeside bedes du indsende din reklamation her

Hvis varen er købt hos en forhandler skal forhandleren behandle din reklamation.