Kurv

Luk

Fri fragt på ordrer over 300 DKK til Danmark

Gratis gaveindpakning

Forlænget returret t.o.m. 14. januar 2020 • Hurtig levering 1-2 hverdage

  • DA | EN
  • Log in

Retur og ombytning

(Forlænget returret t.o.m. 14. januar 2020)

Ombytning
Hvis du ønsker at bytte en vare til en anden størrelse, farve eller style, bedes du venligst gøre dette ved at placere en ny ordre på vores webshop.

Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde en købsaftale uden begrundelse indenfor 14 dage. Liewood A/S tager imod returvarer senest 14 dage efter, du har modtaget varen.

Returnering

Du kan downloade din returseddel her

Ønsker du at returnere en vare, bedes du sende den til følgende adresse:
Textile Logistics
Marsvej 7
7430 Ikast
Denmark
Att. Liewood

Returvarerne skal sendes til ovenstående adresse, som er Liewood A/S’s lager. Vi modtager ikke pakker, der sendes til pakkeshops, drop-off’s eller collection points.

Sådan returnerer du dine varer:

1. Send dine returvarer til os senest 14 dage efter modtagelsen.

2. Udfyld retursedlen og send den sammen med de varer, du ønsker at returnere. Husk at skrive dit fulde navn og ordrenummer.

3. Returvarer sendes i ny, ubrugt stand, i original emballage.
Pak dine returvarer sikkert ind i den originale emballage for at forhindre skader under transport. Skader påført under transport er dit ansvar. Hvis ikke varerne modtages i original stand og emballage, vil vi lave et fradrag i refusionen svarende til varernes fald i værdi.

4. Ved forsendelsen skal du huske at vælge erhvervslevering (ikke pakkeshop).

OBS. Vi anbefaler, at du benytter GLS, UPS eller PostNord. Vi anbefaler ikke DAO/CoolEurope på nuværende tidspunkt.

OBS. Vi anbefaler at du sender dine returvarer som pakke, da du her får tildelt et track and trace-nummer. Du får ikke tildelt et track and trace-nummer, hvis returvarerne sendes som brev. Bevar altid kvitteringer for forsendelsen. Bortkommende returpakker er ikke Liewood A/S’s ansvar.

5. Omkostninger forbundet med returforsendelse betales af dig og dækkes ikke af Liewood A/S.

Refundering
I tilfælde af returnering eller reklamation, vil refunderingen blive indbetalt på det betalingskort, der oprindeligt blev benyttet til købet af varen. Hvis du har betalt med MobilePay, vil refunderingen blive indbetalt på det tilknyttede betalingskort. Refunderingen vil finde sted indenfor 14 dage efter vi har godkendt reklamationen.

OBS. Det er ikke muligt at få refunderingen indbetalt på et andet betalingskort end dét, der blev benyttet til købet af varen – dette gælder også selvom varen er modtaget som gave.

Reklamation
Hvis du vil indberette en reklamation, skal du venligst sende en e-mail til webshop@liewood.com og vedhæfte et billede. I tilfælde af reklamation, vil du modtage en refundering af dit køb (se afsnittet ”Refundering”).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få muligheden for at vinde et bambus spisestel

Jeg bekræfter, at jeg er 16 år eller ældre, og jeg giver mit samtykke til at Liewood anvender min data til at sende personlig marketing materiale i overensstemmelse med persondatapolitikken.

You are visiting Liewood.dk – our Danish site.
Do you want to go to the international site Liewood.com instead?