Slidstærkt og alsidigt tilbehør kan gøre hele forskellen for de daglige måltider derhjemme og på farten. Få mere at vide om materialerne bag vores bedst sælgende sortiment af tilbehør og service til måltiderne. Materialerne er nøje udvalgt med det formål at gøre det nemmere og mere spændende for alle i familien, når man samles om måltiderne.

AF SILIKONE

Innovativt, fleksibelt og holdbart – 100 % fødevaregodkendt silikone danner grundlaget for meget af vores bedst sælgende tilbehør til måltiderne. Det bløde materiale er brudsikkert og støjsvagt, når det tabes. Det er bestandigt over for varme, kulde og ultraviolette solstråler og smelter naturligt sammen med de mange enkle, men yderst funktionelle design, der passer til alle aldre og formål.

RUSTFRIT STÅL

Produkter i rustfrit stål af høj kvalitet er en pålidelig klassiker til både indendørs og udendørs brug og gør mange af vores slidstærke og stilfulde ledsagere til langvarige og effektive venner. Vores styles i rustfrit stål er skabt til at modstå varme og kulde, samt til at beskytte indholdet. De er velegnede til alle aldre og til de mange eventyr, som hverdagen bringer.

TRITAN

Det tidløse Tritan har samme æstetik som almindelige glas og er en stilfuld tilføjelse til borddækningen og til drikke og måltider på farten. Det brudsikre og BPA-fri plastmateriale er let og holdbart. Det udgør grundlaget for mange af vores ikoniske og diskrete design, der er perfekte til børn, mens de voksne kan nyde synet.

PORCELÆN

Den ældgamle tradition for at bruge porcelæn er en ny tilføjelse til vores sortiment af materialer til måltidstilbehør og føjer en tidløs og klassisk æstetik til borddækningen. Vores nye sortiment af porcelæn i et rent og stabelbart design er modstandsdygtigt over for ridser og skår og derfor perfekt til daglig brug. Det har en glat, blank finish og sjove motiver, der får selv enkle måltider til at føles som noget særligt.