Softshell eller PU-belagt – det er det store spørgsmål.
For at sejre over regnvejrsdagene og bane vejen for de spændende eventyr, de bringer med sig, har alle børns garderobe brug for behageligt regntøj, der holder dem tørre.

PU-BELÆGNING

OM PU-BELAGT REGNTØJ
Med vores vandtætte PU-belagte regntøj er dit barn godt rustet til selv de vådeste ekspeditioner og lange dage i det fri.

VANDTÆT
En vandtæthed på over 10.000 mm sikrer at den kraftige og holdbare PU-belægning holder dit barn helt tør under regntøjet, selv under kraftige byger – selv hvis det betyder at tage en pause midt i vandpytterne.

SVEJSEDE SØMME
For at kunne modstå et højt vandtryk har vores PU-belagte styles vand- og vindtætte, svejsede sømme, hvor samlingerne er smeltet sammen, for effektivt at holde vandet ude under kraftige regnskyl.

SHOP NU

SOFTSHELL

VANDTÆT
Vores softshell er belagt med en økologisk, smudsafvisende, vind- og vandtæt BIONIC-FINISH®ECO imprægnering og har en vandtæthed på over 10.000 mm, der sørger for, at dit barn forbliver tør under regntøjet.

TAPEDE SØMME
For at sikre, at regntøjet er helt vandtæt, er vores softshell-styles forsynede med tapede sømme for at forhindre, at der kan trænge vand ind.

ÅNDBART
En af de unikke fordele ved vores softshell-regntøj er åndbarheden på 3.000 g/m2/24 t, hvilket gør at aktive børn føler sig godt tilpas og undgår at blive kolde og klamme.

SHOP NU