En Fejring af

Mors dag

I anledning af Mors Dag har vi designet en ny teddyjakke, særligt til voksne. Jakken matcher vores populære serie af Nolan-jakker, som set båret af vores grundlægger, Anne Marie Lie Norvig, og hendes to børn.

Mød vores grundlægger, Anne Marie Lie Norvig, og hendes to børn, Carmen på 8 år og Norman på 6 år, i denne særlige artikel, hvor vi fejrer Mors Dag.

" At være mor er det største i livet. Hver dag føler jeg mig så stolt og taknemmelig over, at mine to elskede børn, Carmen og Norman, er mine og vores. Glædelig Mors Dag til alle de skønne mødre derude – og til min egen kære mor, som er savnet hver eneste dag og nat. "

Anne Marie Lie Norvig
Grundlægger og CEO, LIEWOOD

" Jeg grundlagde LIEWOOD for syv år siden, da jeg blev mor for første gang. Her blev det klart for mig, hvor meget man har brug for, og hvor mange ikke-æstetiske produkter af dårlig kvalitet og dårlige materialer, man finder på markedet.

Min idé med LIEWOOD har altid været at bringe æstetisk og innovativt design ind i børnefamiliers hjem og samtidig give inspiration til en lysere fremtid for vores børn.

Som mor forstår jeg behovene og forudsætningerne i en families dagligdag. Min ambition med grundlæggelsen af LIEWOOD er at gøre hverdagen nemmere og inspirere familier i alle afskygninger, uanset størrelse og sammensætning. Og så vidt muligt være med til at skabe mere tid og plads til samvær og nærvær. "

Anne Marie Lie Norvig
Grundlægger og CEO, LIEWOOD

SHOP

PILE & FLEECE