VORES ANSVARLIGE REJSE

Børn er vores fremtid. Og for at de kan trives og udvikle sig, må vi være betænksomme og træffe ansvarlige, bevidste valg, der reducerer vores aftryk på planeten. Dag for dag bestræber vi os på at forbedre vores processer og brug af materialer, selvom vi ved, at det er en igangværende rejse - og vi vil fortsætte med vores bestræbelser i at forbedre os.

I vores stræben på at træffe mere bæredygtige valg, bruger vi ansvarlige materialer så som økologisk bomuld, genanvendt polyester, genanvendt plastik og certificeret træ i vores produktion, lige så vel som monomaterialer i en stor del af tekstilproduktionen, der er nemmere at genanvende end blandede materialer. Vi fokuserer løbende på at søge efter og finde nye, ansvarlige materialer til at forbedre vores produktion.

VORES CERTIFICERINGER

GOTS GOTS

Vi er stolte af at kunne sige, at LIEWOOD, som brand og virksomhed, er certificeret af Global Organic Textile Standard (GOTS), verdens førende tekstilforarbejdningsstandard for økologiske tekstilfibre.

GOTS stiller krav gennem hele forsyningskæden - fra rå fibre til slutprodukt - til både de økologiske og arbejdsmæssige forhold i tekstil- og beklædningsfremstilling ved brug af økologisk producerede råvarer. Derudover omfatter certificeringen velfærdsstandarder for dyrehold og forbyder genetisk modificerede organismer.

Vores certificering til GOTS hjælper med at sikre overholdelse af hvert af FN's 17 mål for bæredygtig udvikling og aktivt samarbejde med alle relevante interessenter.

LIEWOOD'S GOTS-licensnummer er: CU1155405

Se alle GOTS-certificerede styles

GRS GRS

Som en del af vores ambition om at øge brugen af ​​genbrugsmaterialer i vores produktion, er LIEWOOD certificeret af Global Recycled Standard (GRS). Produkter, der er certificeret til GRS, indeholder genbrugsmateriale, der er blevet uafhængigt verificeret i hvert eneste trin af forsyningskæden, fra kilden til det endelige produkt. Derudover har GRS-certificerede organisationer opfyldt sociale, miljømæssige og kemiske krav i alle dele i forsyningskæden.Køb af GRS-certificerede produkter viser efterspørgsel efter genbrugsindhold og bedste behandlingspraksis i forsyningskæden.

LIEWOOD’S GRS-licensnummer: CU1155405

For mere information: www.global-standard.org og www.textileexchange.org – eller kontakt os på www.LIEWOOD.com

Se alle GRS-certificerede styles

Læs mere om OS

VORES HISTORIE VORES HISTORIE

Grundlagt i København i 2015 af Anne Marie Lie Norvig, er LIEWOOD et resultat af Anne Maries store passion for design, æstetik og troen på, at skønheden ligger i detaljen.

LÆS MERE

VORES FILOSOFI VORES FILOSOFI

Med fokus på funktionalitet og innovation producerer LIEWOOD legetøj, interiør, tilbehør, tøj og fodtøj til babyer og børn - alt sammen skabt med udgangspunkt i æstetik, kvalitet og ansvarlighed.

LÆS MERE