VORES FILOSOFI

SKABT TIL BØRN, ELSKET AF FORÆLDRE

Med fokus på funktionalitet og innovation producerer LIEWOOD legetøj, interiør, tilbehør, tøj og fodtøj til babyer og børn - alt sammen skabt med udgangspunkt i æstetik, kvalitet og ansvarlighed. Præcis de værdier der gør LIEWOOD til det sjove og fornuftige valg.

Vores univers er dybt forankret i den nordiske design tradition, og alt vi laver er skabt med omtanke og udgangspunkt i en nutidig tilgang til design. Drevet af stærke værdier og beslutninger baseret på viden og erfaring, har vi en kompromisløs og etisk tilgang til produktion, hvorfor vores parodukter er skabt ud fra originale håndværkstraditioner. Vi benytter kun de bedste kvalitetsmaterialer, og tilblivelsen af vores produkter foregår altid under sikrede, kontrollerede forhold af troværdige leverandører.

Med holdbare, tidløse designs ønsker LIEWOOD at hjælpe med at skabe unikke stunder og øjeblikke i børns opvækst. Alle produkter er designet til nutidens familie, der stiller krav og stræber efter at udleve en mere bevidst og ansvarlig kultur, hvor æstetik og kvalitet går hånd i hånd med funktionalitet i et resultat af langtidsholdbare produkter.

Læs mere om OS

VORES ANSVARLIGE REJSE VORES ANSVARLIGE REJSE

Børn er vores fremtid. Og for at de kan trives og udvikle sig, må vi være betænksomme og træffe ansvarlige, bevidste valg, der reducerer vores aftryk på planeten.

LÆS MERE

VORES HISTORIE VORES HISTORIE

Grundlagt i København i 2015 af Anne Marie Lie Norvig, er LIEWOOD et resultat af Anne Maries store passion for design, æstetik og troen på, at skønheden ligger i detaljen.

LÆS MERE