VORES HISTORIE

Grundlagt i København i 2015 af Anne Marie Lie Norvig, er LIEWOOD et resultat af Anne Maries store passion for design, æstetik og troen på, at skønheden ligger i detaljen. Som mor til små børn forstår Anne Marie de mange behov og præmisser, der ligger i hverdagslivet for en familie. Og netop det er en værdi, der reflekterer hjertet og sjælen i LIEWOOD.

“Tidløshed og funktionalitet i design gør det langtidsholdbart, og brugen af kvalitetsmaterialer gør det stærkt nok til at kunne gives videre fra barn til barn. Min idé med LIEWOOD har altid været at bringe æstetisk og innovativt design ind i familiers hjem, samtidig med at inspirere til en lysere fremtid for vores børn”.

Læs mere om OS

VORES ANSVARLIGE REJSE VORES ANSVARLIGE REJSE

Børn er vores fremtid. Og for at de kan trives og udvikle sig, må vi være betænksomme og træffe ansvarlige, bevidste valg, der reducerer vores aftryk på planeten.

LÆS MERE

VORES FILOSOFI VORES FILOSOFI

Med fokus på funktionalitet og innovation producerer LIEWOOD legetøj, interiør, tilbehør, tøj og fodtøj til babyer og børn - alt sammen skabt med udgangspunkt i æstetik, kvalitet og ansvarlighed.

LÆS MERE